skip to Main Content
Tel 08-27 48 42 info@amasis.se

Recensioner

RDBFIX Scandinavia AB

Det är så smidigt att jobba med kemikonsult, jag skulle rekommendera det för alla små företagare. Amasis har hjälpt oss med utredningar, säkerhetsdatablad, etikettering och märkning.

Recensioner

Chemical Instruments AB

Amasis AB har hjälpt oss med utforming av säkerhetsdatablad. För vår verksamhet är det väldigt viktigt att ha säkerhetsdatablad professionellt gjort och uppdaterat. Vi är väldigt nöjda med vår kemikonsult och kan rekommendera Amasis till alla företagare som jobbar med kemikalier.

Bild Hakan Carlo

Atoy Automotive Sweden AB

Vi har samarbetat med Amasis under 15 år och det fungerar utmärkt för oss. Vår konsult utför upprättande av säkerhetsdatablad, säkerhetsrådgivning, utformning av etiketter och allmän kemisk rådgivning. Vi är mycket nöjda med servicen, hjälp och råd, så vi vill gärna rekommendera andra att anlita Amasis som kemikonsult.

Bild Lennart Kugelberg 11

Skorstensrenoveringar i Jönkoping AB

Vi har aldrig jobbat med kemikonsult innan och jag måste säga att det sparar massa tid för mig nu. Jag behöver inte oroa min om pappersrutin vid kemikaliehantering och riskbedömning för att Amasis utför såna arbete mycket bra för oss.

Skorsten
Back To Top