skip to Main Content
Tel 08-27 48 42 info@amasis.se Göran Perssons väg 39, 171 55 Solna

Recensioner

Primus AB

Vi har arbetat med Amasis Konsult sedan år 2011. Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad, säkerhetsrådgivning, varningsetiketter och dessutom anmälan till olika register. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Dafo Fomtec AB

Vi har arbetat med Amasis konsult sedan år 2008. Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad, varningsetiketter, miljörapporter, säkerhetsrådgivning och dessutom stöd i våra kontakter med leverantörerna. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

John Olav

MOAB Produkter AB (Texelent)

Vi har arbetat med Amasis Konsult sedan år 2002. Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad och säkerhetsrådgivning kring farligt gods samt anmälan till olika register. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Atoy Automotive Sweden AB

Vi har samarbetat med Amasis under 15 år och det fungerar utmärkt för oss. Vår konsult utför upprättande av säkerhetsdatablad, säkerhetsrådgivning, utformning av etiketter och allmän kemisk rådgivning. Vi är mycket nöjda med servicen, hjälp och råd, så vi vill gärna rekommendera andra att anlita Amasis som kemikonsult.

Interagro Skog AB

Vi har sedan 2004 fått hjälp med säkerhetsdatablad, säkerhetsrådgivning, myndighetstillsyn och varningsetiketter och dessutom stöd i våra kontakter med leverantörer och kunder. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi är mycket glada nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Carl Magnus Walde

Fluortek AB

Vi har arbetat med Amasis konsult sedan flera år. Vi har fått hjälp med utbildning i farligt gods och anmälan till olika register och dessutom stöd i våra kontakter med leverantörerna. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Anders Toll

Upplands Bilfärg AB

Vi har av Amasis konsult fått hjälp med säkerhetsdatablad, säkerhetsrådgivning och varningsetiketter. De hjälper oss också med vissa myndighetskontakter. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Vi har samarbetat om detta i fjorton år.  Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Simple Green Sweden AB

Vi har arbetat med Amasis konsult sedan några år tillbaka. Vi har anlitat Amasis Konsult AB angående kemikalier, registrering och lagstiftning samt stöd gällande uppdateringar. Vi är mycket nöjda med den service som erbjuds och därför rekommenderar vi Amasis Konsult AB som en mycket god partner till Simple Green Sweden AB.

FrostPharma AB

Vi har arbetat med Amasis Konsult sedan år 2017. Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad, varningsetiketter, och olika utredningar. Vi känner att Amasis avlastar oss gällande de kemiska lagkraven. Vi uppskattar at vi bara behöver ringa ett samtal och få svar nästan omgående. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Bo Fastening AB

Vår kemikonsult hjälper oss med allting som gäller kemikaliehanteringen och kemisk rådgivning. De utför och uppdaterar våra säkerhetsdatablad och gör nödvändiga anmälan så vi behöver inte tänka om detta. Vi är mycket nöjda med samarbetet och skulle rekommendera Amasis till alla företag som jobbar med kemiska produkter.

Bo Karlsson

Kavo Scandinavia AB

Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad/etiketter, farligt godshantering och kontinuerlig utbildning av vår avsändande personal. Uppdatering sker hela tiden genom kontinuerliga kontakter med Amasis Konsult AB. Vi är mycket nöjda med den service och dokumentation som erbjuds. Vi rekommenderar även andra att anlita denna konsult. Amasis har hjälpt oss sedan år 2006.

Le Tonkinois Skandinavia AB

Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad och varningsetiketter. Vi känner att Amasis avlastar oss gällande de kemiska lagkraven. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult. Vi har arbetat med Amasis Konsult sedan år 2008.

Håkan Söderkvist Le Tonkinois Skandinavia AB

FFAB Legopack AB

Vi har arbetat med Amasis Konsult sedan år 2011. Vi har fått hjälp med säkerhetsdatablad, varningsetiketter, och olika utredningar. Amasis konsult AB håller oss uppdaterade på den senaste lagstiftningen kring våra produkter. Amasis är lite dyrare på säkerhetsdatablad men jag kan ringa när som helst och få svar direkt på mina frågor och det kostar inget. Vi rekommenderar andra som säljer kemiska produkter att anlita denna konsult.

Conny Landberg

Chemical Instruments AB

Amasis AB har hjälpt oss med utforming av säkerhetsdatablad. För vår verksamhet är det väldigt viktigt att ha säkerhetsdatablad professionellt gjort och uppdaterat. Vi är väldigt nöjda med vår kemikonsult och kan rekommendera Amasis till alla företagare som jobbar med kemikalier.

Recensioner

RDBFIX Scandinavia AB

Det är så smidigt att jobba med kemikonsult, jag skulle rekommendera det för alla små företagare. Amasis har hjälpt oss med utredningar, säkerhetsdatablad, etikettering och märkning.

Våra kunder

Recension kemikonsult
Recension säkerhetskonsult
Recension miljökonsult
Rekommendation för kemikonsult
Rekommendation kemikonsult
Recension miljökonsult

Resultat av vårt samarbete med kunderna

Kolla på några brev från Kemikalieinspektionen som skickades till våra kunder efter granskning av utförda dokumentationer (säkerhetsdatablad och etiketter)

Reference
Back To Top